Meteen naar de inhoud

Rijles voor studenten

Home » Rijles studenten

Student-en-rijles

Ben je student en wil je rijles in Groningen nemen? Dan zit je goed bij Rijschool Groningen. Als ervaren studentenrijschool helpen onze instructeurs al jarenlang studenten succesvol aan hun rijbewijs. Je kunt kiezen voor losse rijlessen, een rijlespakket of een spoedcursus.

Tijdens elke les staat persoonlijke aandacht en begeleiding voorop. En heb je door de tentamens al genoeg last van stress en angstzweet? Geen nood! Onze instructeurs zijn niet alleen ervaren, maar ook gespecialiseerd in het begeleiden bij faalangst.

Flexibele studenten rijles

Heb je een tussenuur en wil je tijdens de colleges door snel een rijles nemen? Of heb je vanwege het studeren juist even geen tijd voor rijlessen? Dankzij onze flexibele studentenrijles bepaal jij wanneer je tijd hebt voor het autorijden.

In overleg plannen we de rijlessen ruim van te voren óf op het laatste moment in. We kunnen je ook ophalen vanaf het station zodat je met de auto naar school kan rijden. Zo hoef je niet met de overvolle bus en heb je meteen weer een les te pakken!

Studenten rijschool Groningen

In onze rijlespakketten proberen we rekening te houden met wat studenten te besteden hebben. We bieden daarom goedkope rijlessen en zijn daardoor bij uitstek dé rijschool voor studenten in Groningen. Dat zien we ook terug in ons klantenbestand; we geven voornamelijk rijles aan studenten. En ook voor internationale studenten openen wij onze deuren. 

Are you an international student or expat in (or around) Groningen? Our driving school also offers driving lessons in English.

Waarom onze rijopleiding?

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop

Goede beoordeling

Leerlingen beoordelen
ons met een 9,2

Hoge slaagkans

Een bovengemiddeld hoog
slagingspercentage

Voor elk niveau

Ook voor rijangst, autisme,
ADHD en PDD-NOS

Waar wacht je nog op?

Maak kennis met je instructeur en onze manier van lesgeven