Meteen naar de inhoud

Proefles auto in Groningen

Home » Gratis proefles

Gratis proefles autorijden aanvragen

  Naam
  Woonplaats
  E-mail
  Telefoon
  Opmerking
  Gratis en vrijblijvend

  Waarom een proefles?

  Wil je beginnen met rijles? Dan raden we aan om altijd eerst een proefles te nemen. Zo maak je kennis met het voertuig, je rij-instructeur en zijn of haar manier van lesgeven. Bij ons telt een proefrit 50 minuten, zodat je daar ruim de tijd voor hebt. Een proefles is gratis en vrijblijvend.

  Leer het voertuig kennen

  Ervaar hoe het voelt om te rijden

  Maak kennis met je instructeur

  Krijg advies over welk pakket bij je past

  Ervaar onze manier van lesgeven

  Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop

  Gratis en vrijblijvend proefrijden

  Tijdens de proefles kruip je zelf achter het stuur en ervaar je hoe het is om te rijden. Je leert de auto kennen en maakt kennis met de instructeur. Hij of zij adviseert je en vertelt met hoeveel rijlessen je jouw rijbewijs kunt halen. Je bespreekt jouw potentiële zorgen over het autorijden, zodat we daar bij een eventueel vervolg in de vorm van een lespakket goed op kunnen inspelen. Maar het nemen van een proefles is gratis en vrijblijvend. Je bent dus niet verplicht om daarna les te nemen bij onze rijschool. Je zit nergens aan vast!

  Persoonlijke proefles in Groningen

  Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons altijd voorop. Anders dan bij andere rijscholen in Groningen bestaat een proefles bij ons daarom gewoon uit 50 minuten. Op die manier is er voldoende tijd voor zowel leerling als instructeur om de wensen, zorgen en verwachtingen met elkaar te bespreken. We laten alles over het autorijden de revue passeren zodat je weet waar je aan toe bent bij een eventueel vervolg in de vorm van een lespakket.

  Wil je een proefles autorijden volgen of cadeau doen? Vul het formulier bovenaan deze pagina in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

  Waarom onze rijschool?

  Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons voorop

  Goede beoordeling

  Leerlingen beoordelen
  ons met een 9,2

  Hoge slaagkans

  Een bovengemiddeld hoog
  slagingspercentage

  Voor elk niveau

  Ook voor rijangst, autisme,
  ADHD en PDD-NOS

  Waar wacht je nog op?

  Maak kennis met je instructeur en onze manier van lesgeven