Proefles auto in Groningen

Proefles autorijden aanvragen

Waarom een proefles?

Wil je beginnen met rijles? Dan raden we aan om altijd eerst een proefles te nemen. Zo maak je kennis met het voertuig, je rij-instructeur en zijn of haar manier van lesgeven. Bij ons telt een proefles 60 minuten, zodat je daar ruim de tijd voor hebt. Een proefles is gratis en vrijblijvend.

Leer het voertuig kennen

Ervaar hoe het voelt om te rijden

Maak kennis met je instructeur

Krijg advies over welk pakket bij je past

Ervaar onze manier van lesgeven

Persoonlijke aandacht staat bij ons voorop

Geheel vrijblijvend

Tijdens de proefles kruip je zelf achter het stuur en ervaar je hoe het is om te rijden. Je leert de auto kennen en maakt kennis met de instructeur. Hij of zij adviseert je en vertelt met hoeveel rijlessen je jouw rijbewijs kunt halen. Je bespreekt jouw potentiële zorgen over het autorijden, zodat we daar bij een eventueel vervolg in de vorm van een lespakket goed op kunnen inspelen. Maar het nemen van een proefles is geheel vrijblijvend. Je bent dus niet verplicht om daarna les te nemen bij onze rijschool. Je zit nergens aan vast!

Persoonlijke proefles

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons altijd voorop. Anders dan bij andere rijscholen in Groningen bestaat een proefles bij ons daarom gewoon uit 60 minuten. Op die manier is er voldoende tijd voor zowel leerling als instructeur om de wensen, zorgen en verwachtingen met elkaar te bespreken. We laten alles over het autorijden de revue passeren zodat je weet waar je aan toe bent bij een eventueel vervolg in de vorm van een lespakket.

Wil je een proefles autorijden volgen of cadeau doen? Vul het formulier bovenaan deze pagina in en we nemen zo spoedig mogelijk contact met je op!

Waarom onze rijschool?

Persoonlijke aandacht en begeleiding staan bij ons voorop

Ervaren

Onze instructeurs hebben samen ruim 50 jaar ervaring

Hoge slaagkans

Wij hebben een bovengemiddeld hoog slagingspercentage

Faalangst

Gespecialiseerd in begeleiden bij faalangst, autisme en ADHD

Waar wacht je nog op?

Maak kennis met je instructeur en onze manier van lesgeven