Rijinstructeur in Groningen

Vertrouwd

Ben je op zoek naar een goede rijinstructeur in Groningen? Kies voor autorijschool Rijschool Groningen. Bij ons staat persoonlijke aandacht en begeleiding voorop. Wij vinden het belangrijk dat je als leerling een goed en vertrouwd gevoel hebt bij je rijinstructeur. Want als jij je op je gemak voelt, ervaar je meer plezier tijdens het autorijden en haal je sneller je rijbewijs. Dat is een van de redenen waarom onze rijschool een bovengemiddeld hoog slagingspercentage heeft.

Heb je een slechte ervaring gehad met een instructeur van je vorige rijschool? Dan begrijpen we dat je eerst even kennis wilt maken. Bij ons kun je een intake nemen waarbij je kennismaakt met onze rij instructeur, de lesauto en manier van lesgeven.

Professioneel

Wij vinden dat een goede rijinstructeur vertrouwen en rust moet uitstralen. Daarom stellen wij hoge eisen aan onze instructeurs. Een goede rijinstructeur moet volgens ons toegankelijk en professioneel zijn, zodat je makkelijk je vragen aan hem of haar kunt stellen en eventuele (rij-)angsten bespreekbaar kunt maken. Verder vinden wij het vanzelfsprekend dat je les krijgt van een vaste instructeur en dat deze de Nederlandse taal perfect beheerst.

Maar bovenal moet een rijinstructeur jou als leerling natuurlijk goed kunnen begeleiden. Daarom zijn onze instructeurs altijd op de hoogte van de nieuwste wetten en verkeersregels en worden ze regelmatig bijgeschoold. Zo kunnen we jou perfect begeleiden in elke verkeerssituatie.

Een goede rijinstructeur

Wat maakt een goede rijinstructeur? Samenvattend is een goede rijinstructeur naar onze mening altijd:

  • Deskundig
  • Professioneel
  • Gemotiveerd
  • Betrouwbaar
  • Toegankelijk
  • Ervaren
  • Geduldig
  • Dienstverlenend
  • Klantgericht
5/5
De instructeur heeft mij super goed geholpen. Dankzij hem heb ik mijn rijbewijs in één keer gehaald. Ik had mij geen betere rijschool in Groningen kunnen wensen!
Rob van Vondel
Groningen
5/5
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit.
John Doe
Groningen

Waarom onze rijinstructeur?

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop

Ervaren

Onze instructeurs hebben samen ruim 50 jaar ervaring

Hoge slaagkans

Wij hebben een bovengemiddeld hoog slagingspercentage

Faalangst

Gespecialiseerd in begeleiden bij faalangst, autisme en ADHD

Waar wacht je nog op?

Maak kennis met je instructeur en onze manier van lesgeven.