Meteen naar de inhoud

Rijinstructeur Groningen

Home » Rijinstructeur Groningen

Vertrouwd en persoonlijk

Ben je op zoek naar een goede rijinstructeur in Groningen? Kies voor onze autorijschool in Groningen! Bij ons staat altijd persoonlijke aandacht en begeleiding voorop. Wij vinden het belangrijk dat je als leerling een goed en vertrouwd gevoel hebt bij je rijinstructeur. Want als jij je op je gemak voelt, ervaar je meer plezier tijdens het autorijden en haal je sneller je rijbewijs. Dat is een van de redenen waarom onze rijschool een bovengemiddeld slagingspercentage heeft.

Heb je een slechte ervaring gehad met een instructeur van je vorige rijschool? Dan begrijpen we dat je eerst even kennis wilt maken. Bij ons kun je een proefles nemen waarbij je kennis maakt met je nieuwe rij instructeur, de lesauto en onze manier van lesgeven.

5/5
Johan is een rustige en fijne rij-instructeur waardoor ik me erg op mijn gemak voelde tijdens de rijlessen.
Carmen
Groningen
5/5
Vind hem echt de allerbeste rijles docent. Hij is altijd rustig, legt alles goed uit. Legt het nog een keer uit als je daarom vraagt.
Jessie
Groningen

Professioneel en ervaren

Wij vinden dat een goede rijinstructeur vertrouwen en rust moet uitstralen. Daarom stellen wij hoge eisen aan onze instructeurs. Een goede rijinstructeur moet volgens ons toegankelijk en professioneel zijn, zodat je makkelijk je vragen aan hem of haar kunt stellen en eventuele (rij-)angsten bespreekbaar kunt maken. Verder vinden wij het vanzelfsprekend dat je les krijgt van een vaste instructeur en dat deze de Nederlandse taal perfect beheerst.

Maar bovenal moet een rijinstructeur jou als leerling natuurlijk goed kunnen begeleiden. Daarom zijn onze instructeurs altijd op de hoogte van de nieuwste wetten en verkeersregels en worden ze regelmatig bijgeschoold. Zo kunnen we jou perfect begeleiden in elke verkeerssituatie.

Een goede rijinstructeur

Wat maakt een goede rijinstructeur? Samenvattend is een goede rijinstructeur naar onze mening altijd:

Ben jij op zoek naar een baan als rijinstructeur in Groningen? En voldoe je aan de bovenstaande punten? Solliciteer direct!

Waarom onze rijinstructeur?

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop

Goede beoordeling

Leerlingen beoordelen
ons met een 9,2

Hoge slaagkans

Een bovengemiddeld hoog
slagingspercentage

Voor elk niveau

Ook voor rijangst, autisme,
ADHD en PDD-NOS

Waar wacht je nog op?

Maak kennis met je instructeur en onze manier van lesgeven