Rijinstructeur in Groningen

Vertrouwd

Ben je op zoek naar een goede rijinstructeur in Groningen? Kies voor onze autorijschool in Groningen! Bij ons staat altijd persoonlijke aandacht en begeleiding voorop. Wij vinden het belangrijk dat je als leerling een goed en vertrouwd gevoel hebt bij je rijinstructeur. Want als jij je op je gemak voelt, ervaar je meer plezier tijdens het autorijden en haal je sneller je rijbewijs. Dat is een van de redenen waarom onze rijschool een bovengemiddeld slagingspercentage heeft.

Heb je een slechte ervaring gehad met een instructeur van je vorige rijschool? Dan begrijpen we dat je eerst even kennis wilt maken. Bij ons kun je een proefles nemen waarbij je kennis maakt met je nieuwe rij instructeur, de lesauto en onze manier van lesgeven.

5/5
Geweldige begeleiding gehad in Groningen van Carlton. Dankzij de rust en humor tijdens de lessen heb ik mijn rijbewijs snel weten te behalen.
Maike
Groningen
5/5
Een uitstekende instructeur die mij het vertrouwen heeft gegeven dat ik het kan. Ik heb altijd uitgekeken naar de lessen, hoe spannend soms ook.
Lokia
Groningen

Professioneel

Wij vinden dat een goede rijinstructeur vertrouwen en rust moet uitstralen. Daarom stellen wij hoge eisen aan onze instructeurs. Een goede rijinstructeur moet volgens ons toegankelijk en professioneel zijn, zodat je makkelijk je vragen aan hem of haar kunt stellen en eventuele (rij-)angsten bespreekbaar kunt maken. Verder vinden wij het vanzelfsprekend dat je les krijgt van een vaste instructeur en dat deze de Nederlandse taal perfect beheerst.

Maar bovenal moet een rijinstructeur jou als leerling natuurlijk goed kunnen begeleiden. Daarom zijn onze instructeurs altijd op de hoogte van de nieuwste wetten en verkeersregels en worden ze regelmatig bijgeschoold. Zo kunnen we jou perfect begeleiden in elke verkeerssituatie.

Een goede rijinstructeur

Wat maakt een goede rijinstructeur? Samenvattend is een goede rijinstructeur naar onze mening altijd:

Ben jij op zoek naar een baan als rijinstructeur in Groningen? En voldoe je aan de bovenstaande punten? Solliciteer!

Waarom onze rijinstructeur?

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop

Ervaren

Onze instructeurs hebben samen ruim 50 jaar ervaring

Hoge slaagkans

Wij hebben een bovengemiddeld hoog slagingspercentage

Faalangst

Gespecialiseerd in begeleiden bij faalangst, autisme en ADHD

Waar wacht je nog op?

Maak kennis met je instructeur en onze manier van lesgeven