Meteen naar de inhoud

Rijles Groningen

Home » Rijles

Rijlessen

Wil jij rijles in Groningen? Bij onze Rijschool Groningen kun je al autorijles krijgen vanaf 16,5 jaar. Je kunt een losse rijles nemen als aanvulling op een rijlespakket. Op die manier kun je extra rijlessen nemen op momenten dat het jou past.

Flexibel

Standaard duurt een rijles 50 minuten, maar je kunt natuurlijk ook besluiten om soms 2 of 3 lessen achter elkaar te nemen. Zo kom je met de auto net weer op andere plekken in en om Groningen en leer je omgaan met nieuwe situaties.

Losse rijles

50 minuten

57,00
  • 100% Vrijblijvend

Proefles

50 minuten

0,00
  • 100% Gratis

10 rijlessen

Excl. praktijkexamen

499,00
  • 100% Flexibel

Rijles mét praktijkexamen?

Onze losse rijlessen zijn ideaal als je nog wat extra rijles nodig hebt voor je praktijkexamen. Op die manier kun je een rijlespakket aanvullen naar jouw behoefte. Wil je liever rijles ínclusief praktijkexamen? Kies dan voor een van onze rijlespakketten.

Autorijles in Groningen

Wanneer je bij ons rijles neemt, kijken we samen hoeveel lessen je wilt en nodig hebt. In overleg bepaal jij op welke dagen en tijden je wilt rijden. Je kunt zes dagen per week rijles nemen, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Op die manier leer je rijden in alle omstandigheden en ben je het beste voorbereid op het praktijkexamen. En natuurlijk heb je altijd les van dezelfde rij-instructeur. Wil je versneld je rijbewijs halen? Dan kun je een spoedcursus volgen.

Rijles voor elk niveau

Tijdens de rijles hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding. Onze instructeurs zijn daarom gespecialiseerd in faalangstbegeleiding en hebben ruime ervaring in het geven van autorijles aan personen met dyslexie, autisme, ADHD en PDD-NOS. Zo ga je bij ons altijd met een vertrouwd gevoel de weg op. Ben je al in het bezit van een rijbewijs, maar wil je een opfriscursus voor rijles in Groningen? Ook dan kun je bij ons terecht!

Waarom onze rijopleiding?

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop

Goede beoordeling

Leerlingen beoordelen
ons met een 9,2

Hoge slaagkans

Een bovengemiddeld hoog
slagingspercentage

Voor elk niveau

Ook voor rijangst, autisme,
ADHD en PDD-NOS

Waar wacht je nog op?

Maak kennis met je instructeur en onze manier van lesgeven