Rijles Groningen

Wil jij rijles in Groningen? Bij Rijschool Groningen kun je al autorijles krijgen vanaf 16,5 jaar. Je kunt een losse rijles nemen of kiezen voor een rijlespakket. Standaard duurt een rijles 60 minuten, maar je kunt ook besluiten om soms twee of drie lessen achter elkaar te nemen. Op die manier kom je met de auto net weer even op andere plekken in en om Groningen en leer je omgaan met nieuwe situaties.

Autorijles in Groningen

Wanneer je bij ons rijles neemt, kijken we samen hoeveel lessen je nodig hebt en bepaal je in overleg op welke dagen en tijden je wilt rijden. Je kunt zes dagen per week rijles nemen, van ‘s ochtends vroeg tot ‘s avonds laat. Op die manier leer je rijden in alle omstandigheden en ben je het beste voorbereidt op het praktijkexamen. En vanzelfsprekend heb je altijd les van dezelfde rij-instructeur. Wil je versneld je rijbewijs halen? Dan kun je een spoedcursus doen.

Rijles voor elk niveau

Tijdens de rijles hechten we veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding. Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in faalangstbegeleiding en geschoold in het geven van autorijles aan personen met autisme en ADHD. Zo ga je bij ons altijd met een vertrouwd gevoel de weg op. Je kunt kiezen voor rijles in een handgeschakelde auto of automaat.

Heb je al een rijbewijs, maar wil je een opfriscursus voor rijles auto in Groningen? Ook dan kun je bij ons terecht!