Rijlespakket Groningen

Rijlespakket

Ben je op zoek naar een voordelig rijlespakket in Groningen? Bij Rijschool Groningen bieden we pakketten aan van 10, 20 en 25 lessen of een 10-daagse cursus vanaf 21 lessen. In overleg met de rij-instructeur bepaal je dan hoeveel lessen je neemt. 

Voordelig

De keuze is aan jou of je voor een rijlespakket gaat of kiest voor losse rijlessen. Het voordeel van een rijlespakket is dat deze lessen in verhouding goedkoper zijn dan losse rijlessen én er een praktijkexamen bij in zit. Elke rijles duurt 50 minuten.

10 rijlessen

Incl. praktijkexamen

759,00
  • Direct Starten

20 rijlessen

Incl. praktijkexamen

1.219,00
  • Meest Gekozen

25 rijlessen

Incl. praktijkexamen

1.897,50
  • Gratis Herexamen

Eerst even proberen?

Wil je beginnen met rijles, maar weet je niet goed welk pakket het beste bij je past? Neem een proefles en maak kennis met je instructeur. Hij of zij kan je adviseren en precies vertellen met welk rijlespakket jij het snelste je rijbewijs haalt!

Onze rijlespakketten

Hierboven zie je de rijlespakketten in Groningen die we aanbieden. Elk rijlespakket is inclusief praktijkexamen en bij het pakket van 25 lessen zit een gratis herexamen én een tussentijdse toets. Zo’n toets is vergelijkbaar met een echt examen en wordt afgenomen door het CBR. Op die manier heb je tijdens het praktijkexamen minder zenuwen.

Rijles pakket op maat

Dankzij een rijlespakket krijg je net zo veel of weinig lessen als je nodig hebt. Zo weet je direct waar je qua kosten aan toe bent. Bovendien bieden we losse rijlessen aan zodat je het pakket naar eigen behoefte kunt aanvullen. Dit varieert van 1 tot 24 rijlessen. Wil je een losse les of een rijlespakket cadeau doen? Ook dat kan! Neem daarvoor contact op.

Waarom onze rijopleiding?

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop

Ervaring

Onze instructeurs hebben samen ruim 50 jaar ervaring

Hoge slaagkans

Wij hebben een bovengemiddeld hoog slagingspercentage

Faalangst

Gespecialiseerd in begeleiden bij faalangst, autisme en ADHD

Waar wacht je nog op?

Maak kennis met je instructeur en onze manier van lesgeven