Meteen naar de inhoud

Rijlespakket Groningen

Home » Rijlespakket

Rijlespakket

Ben je op zoek naar een voordelig rijlespakket in Groningen? Bij Rijschool Groningen bieden we pakketten aan van 10, 30, 35, 40 en 51 lessen. Of kies voor een spoedcursus van 7, 14 of 30 dagen. Samen met de instructeur bepaal je het aantal lessen.

Voordelig

De keuze is aan jou of je voor een rijlespakket gaat of kiest voor losse rijlessen. Het voordeel van een rijlespakket is dat deze lessen in verhouding goedkoper zijn dan losse rijlessen én er een praktijkexamen bij in zit. Elke rijles duurt 50 minuten.

10 rijlessen

Excl. praktijkexamen

499,00
  • 100% Flexibel

Proefles

50 minuten

0,00
  • 100% Gratis

30 rijlessen

Incl. praktijkexamen

1.850,00
  • Direct Starten

30 rijlessen

Incl. praktijkexamen

2.125,00
  • Incl. Tussentijdse Toets

35 rijlessen

Incl. praktijkexamen

2.250,00
  • Incl. Tussentijdse Toets

40 rijlessen

Incl. praktijk- én herexamen

2.450,00
  • Incl. Tussentijdse Toets

Eerst even proberen?

Wil je beginnen met rijles, maar weet je niet goed welk pakket het beste bij je past? Neem een gratis proefles en maak kennis met je instructeur. Hij of zij kan je adviseren en precies vertellen met welk rijlespakket jij het snelste je rijbewijs haalt!

Onze rijlespakketten

Bovenaan deze pagina zie je de rijlespakketten in Groningen die we aanbieden. Elk rijlespakket vanaf 30 lessen is inclusief gratis proefles, praktijkexamen én tussentijdse toetsZo’n toets is vergelijkbaar met een echt examen en wordt afgenomen door het CBR. Op die manier heb je tijdens het praktijkexamen minder zenuwen.

Rijles pakket op maat

Dankzij een rijlespakket krijg je net zo veel of weinig lessen als je nodig hebt. Zo weet je direct waar je qua kosten aan toe bent. Bovendien bieden we losse rijlessen aan zodat je het pakket naar eigen behoefte kunt aanvullen. Dit varieert van 1 tot 10 rijlessen. Wil je een losse les of een rijlespakket cadeau doen? Ook dat kan! Neem daarvoor contact op.

Waarom onze rijopleiding?

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop

Goede beoordeling

Leerlingen beoordelen
ons met een 9,2

Hoge slaagkans

Een bovengemiddeld hoog
slagingspercentage

Voor elk niveau

Ook voor rijangst, autisme,
ADHD en PDD-NOS

Waar wacht je nog op?

Maak kennis met je instructeur en onze manier van lesgeven