Rijlespakket Groningen

Ben je op zoek naar een voordelig rijlespakket in Groningen? Bij Rijschool Groningen bieden we pakketten aan van 10, 30 en 35 lessen. In overleg met de rij-instructeur bepaal je hoeveel lessen je neemt. De keuze is aan jou of je voor een rijlespakket gaat of kiest voor losse rijlessen. Het voordeel van een rijlespakket is dat deze lessen in verhouding goedkoper zijn dan losse rijlessen. Elke rijles duurt 60 minuten.

Rijlessen pakket op maat

Dankzij het rijlespakket krijg je net zo veel of zo weinig lessen als je nodig hebt. Hierdoor weet je dus direct waar je qua kosten aan toe bent. Ben je leerling of leerkracht van het Alfa College en wil je een rijlessen pakket afnemen, dan ontvang je bij ons ook nog eens studentenkorting. En is er iemand jarig? Dan kun je het rijlespakket cadeau doen. Naam daarvoor contact op.

Onze rijlespakketten

Bekijk hieronder de rijlespakketten in Groningen die we aanbieden. We hebben rijles pakketten voor de handgeschakelde auto en voor de automaat. Je kunt kiezen voor een pakket met of zonder proefexamen, praktijkexamen, herexamen, tussentijdse toets, online theorie, faalangst examen, BNOR-examen (staatsexamen) of Gezondheidsverklaring. Soms hebben we voordeelpakketten, zoals een herfstpakket.

[RIJLESPAKKETTEN]