Meteen naar de inhoud

Senioren rijles Groningen

Home » Senioren rijles Groningen

(Opnieuw) leren rijden?

Heeft u lang geleden uw autorijbewijs gehaald of wilt u op latere leeftijd beginnen met rijles? Kies dan voor senioren rijles in Groningen. Op die manier zit u binnen de kortste keren (weer) vertrouwd achter het stuur.

Onze instructeurs leren u alles over de nieuwste verkeersregels en technieken, zodat u rijvaardig wordt of blijft in het moderne en drukke verkeer. Ga voor een opfriscursus of kies zelf het aantal losse lessen. Zo krijgt u altijd rijles op uw eigen tempo

Seniorenrijles

Merkt u dat u moeite heeft met autorijden of niet meer op de hoogte bent van de actuele verkeersregels? Of zijn uw vaste routes veranderd waardoor u meer in drukker verkeer moet gaan rijden? Dan is senioren rijles wellicht geschikt om het vertrouwen in uzelf te herwinnen.

Moeite met horen of zien?

Het op latere leeftijd (opnieuw) rijles nemen is niets om u voor te schamen. Het aantal verkeersdeelnemers in Groningen is de laatste jaren flink toegenomen en ook verkeersregels zijn aan verandering onderhevig. Het is daarom logisch dat autorijden tegenwoordig anders wordt ervaren dan vroeger. Bovendien kunnen mentale of fysieke veranderingen zorgen voor een belemmering tijdens het rijden. Heeft u te maken met achteruitgang in het zicht of gehoor? Geef dit dan voor de aanvang van de rijles door aan uw instructeur.

Rijles voor ouderen in Groningen

Rijles voor ouderen verschilt nauwelijks van een reguliere rijles. Onze instructeurs zijn net zo geduldig en hechten evenveel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding. Onze rijschool is geschikt voor iedereen, ongeacht leeftijd.

Wanneer senioren rijles?

Er kunnen verschillende redenen zijn waarom rijles voor senioren in Groningen baat kan hebben. Wellicht herkent u zichzelf in een van de situaties hiernaast. Schroom dan niet om contact op te nemen. Wij helpen u graag om u weer het vertrouwen achter het stuur terug te geven. Zo blijft u ook op latere leeftijd nog lang mobiel!

Waarom onze rijopleiding?

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop

Goede beoordeling

Leerlingen beoordelen
ons met een 9,2

Hoge slaagkans

Een bovengemiddeld hoog
slagingspercentage

Voor elk niveau

Ook voor rijangst, autisme,
ADHD en PDD-NOS

Waar wacht je nog op?

Maak kennis met je instructeur en onze manier van lesgeven