Meteen naar de inhoud

Slagingspercentage rijschool

Home » Slagingspercentage

De helft slaagt direct

Ons doel is om zoveel mogelijk mensen te laten slagen voor hun praktijkexamen. Jaarlijks halen dan ook 200+ leerlingen bij ons hun rijbewijs. En met een gemiddeld slagingspercentage van 50% slaagt de helft van hen zelfs in één keer.

Ook snel slagen?

Ben je op zoek naar een rijschool in Groningen met een hoog slagingspercentage? Onze rijschool scoort bovengemiddeld bij het CBR in vergelijking tot andere rijscholen uit Nederland.  En daar zijn we als rijschool enorm trots op! Zelf ervaren?

91% beveelt ons aan

Elk jaar begeleiden wij honderden leerlingen bij hun rijles. Onze rijinstructeurs hechten tijdens de les veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding. Dat is niet alleen terug te zien in het slagingspercentage. Ook uit de ervaringen van leerlingen blijkt dat onze manier van lesgeven als zeer positief wordt ervaren.

Slagingspercentage rijscholen Groningen

Benieuwd hoe ons slagingspercentage zich verhoudt met dat van andere rijscholen in Groningen? Vergelijk onze rijschool hieronder met onze conculega’s door op de naam van de rijschool te klikken. Je krijgt dan ieders actuele slagingspercentage te zien, afkomstig van het CBR. De rijscholen zijn gesorteerd op volgorde van naam.

We werken hard aan de website. Het vergelijken van rijscholen in Groningen is nog niet mogelijk!

Waarom onze rijopleiding?

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop

Goede beoordeling

Leerlingen beoordelen
ons met een 9,2

Hoge slaagkans

Een bovengemiddeld hoog
slagingspercentage

Voor elk niveau

Ook voor rijangst, autisme,
ADHD en PDD-NOS

Waar wacht je nog op?

Maak kennis met je instructeur en onze manier van lesgeven