Spoedcursus rijbewijs Groningen

Versneld rijbewijs halen in Groningen? Met een spoedcursus bij Rijschool Groningen heb je je rijbewijs binnen de kortste keren op zak. Een snelcursus is ideaal voor als je een rijbewijs nodig hebt voor je nieuwe baan of deze bijvoorbeeld in je vakantie wilt halen. En doordat je met een spoedcursus minder rijlessen nodig hebt, kost het je bovendien minder geld. Op die manier kun je dus snel en goedkoop je rijbewijs halen.

Maar een spoedopleiding is behoorlijk intensief en dus niet voor iedereen geschikt. Bij ons kun je daarom starten met een intake van 90 minuten waarin je kennis maakt met de instructeur. Samen met hem of haar bespreek je dan je verwachtingen en kijk je hoeveel rijlessen je nodig acht om in zo kort mogelijke tijd klaargestoomd te worden voor het examen. De spoedcursus wordt helemaal op maat gemaakt op basis van jouw wensen en vaardigheden. Zo doet een snelcursus niets af aan de kwaliteit van een normale rijopleiding.

10-daagse snelcursus

Kies je voor een spoedcursus? Dan kun je kiezen voor een rijlespakket in de vorm van een 10-daagse snelcursus of voor losse rijlessen. Een losse rijles duurt standaard een uur, maar je kunt ook besluiten om een les van twee of drie uur te nemen. Het is zelfs mogelijk om meerdere lessen per dag te nemen. Wat je ook kiest, de planning maken we altijd in overleg met jou.

Wil je een spoedcursus volgen? Vraag deze dan tijdig aan. Want hoewel we de rijlessen snel kunnen inplannen, ligt de wachttijd voor het afleggen van een examen bij het CBR al gauw op enkele weken. Dus ook als je in de zomervakantie een spoedcursus wilt gaan doen is het raadzaam om je al in april te melden.