Meteen naar de inhoud

Spoedcursus rijbewijs Groningen

Home » Spoedcursus

Versneld rijbewijs halen?

Versneld je rijbewijs halen in Groningen? Met een spoedcursus bij Rijschool Groningen heb je je rijbewijs binnen 10 dagen op zak. Een snelcursus is ideaal voor als je je rijbewijs bijvoorbeeld in de vakantie wilt halen.

Maar ook als je een rijbewijs nodig hebt voor je nieuwe baan is een spoedcursus handig. En doordat je minder rijlessen nodig hebt, kost het je ook nog eens minder geld. Op die manier kun je dus snel en goedkoop je rijbewijs halen.

Proefles

50 minuten

0,00
  • 100% Gratis

Spoedcursus

Incl. praktijkexamen

2.599,00
  • Binnen 10 dagen je rijbewijs

Extra rijles

50 minuten

57,50
  • 100% Flexibel

Spoedcursus op maat

De spoedcursus wordt helemaal op maat gemaakt op basis van jouw wensen en vaardigheden. Zo doet een snelcursus niets af aan de kwaliteit van een normale rijopleiding. Maar je kunt ook kiezen voor een kort rijlespakket of losse rijlessen.

Start met een proefles

Een spoedopleiding is behoorlijk intensief en dus niet voor iedereen geschikt. Bij ons kun je daarom starten met een gratis proefles van 50 minuten waarin je kennis maakt met de instructeur. Samen met hem of haar bespreek je dan je verwachtingen en kijk je hoeveel rijlessen je nodig acht om in slechts 10 dagen klaargestoomd te worden voor het examen.

10-daagse snelcursus

Wil je zo snel mogelijk je rijbewijs halen? Kies dan voor onze 10-daagse snelcursus inclusief praktijkexamen. Een rijles duurt standaard 50 minuten, maar bij een spoedcursus krijg je meerdere lessen per dag. Dat kan achtereenvolgend of verdeeld over de ochtend, middag, avond en weekenden. Wat je ook kiest, de planning maken we altijd in overleg met jou.

Wil jij binnen 10 dagen klaargestoomd worden voor het rijexamen? Vraag de spoedcursus dan tijdig aan. Want hoewel we de rijlessen snel kunnen inplannen, ligt de wachttijd voor het afleggen van een examen bij het CBR al gauw op enkele weken. Dus ook als je in de zomervakantie een spoedcursus wilt gaan doen is het raadzaam om je in april al bij ons te melden.

Waarom onze rijopleiding?

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop

Goede beoordeling

Leerlingen beoordelen
ons met een 9,2

Hoge slaagkans

Een bovengemiddeld hoog
slagingspercentage

Voor elk niveau

Ook voor rijangst, autisme,
ADHD en PDD-NOS

Waar wacht je nog op?

Maak kennis met je instructeur en onze manier van lesgeven