Meteen naar de inhoud

Rijschool ervaringen

Home » Rijschool ervaringen

Slagingspercentage

Onze rijschool behoort tot een select aantal rijscholen in Groningen met een hoog slagingspercentage bij het CBR. Jaarlijks verwelkomen we tientallen leerlingen uit Groningen en omstreken. De helft van hen slaagt in één keer! Niet voor niets dat 93% van de leerlingen ons aanbeveelt bij vrienden en kennissen.

Positieve ervaringen

Ieder jaar helpen wij tientallen Groningers succesvol aan hun rijbewijs. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan daarbij hoog in het vaandel. Dit is terug te zien in het aantal positieve ervaringen dat we krijgen van onze rijschool-leerlingen. Zij beoordelen ons gemiddeld met een score van 9,2. Bekijk alle reviews op Klantenvertellen.nl.

Reviews

5/5
Johan is een aardige instructeur, met het heel veel geduld. Ik voelde me meteen op mijn gemak. Ondanks dat ik autorijden best spannend vond, kan ik nu met vertrouwen de weg op.
Amber
Groningen
5/5
Ondanks dat ik de eerste rijlessen spannend vond, wist Johan mij gerust te stellen en binnen een korte tijd wegwijs te maken op de weg. Ik kijk terug op hele leuke rijlessen. Een aanrader!
Marianne
Groningen
5/5
Prima rijschool en een prettige instructeur die de rust bewaart op stress momenten en waar je een geintje mee kunt maken.
Grian
Groningen
5/5
De lessen waren erg leerzaam. Ik kon ook met de week merken dat ik erop vooruitging. Johan is een geweldige instructeur en ik ben hem erg dankbaar voor mijn proces.
Joyce
Siddeburen
5/5
De rijinstructeur is erg meedenkend, is altijd op tijd, eenvoudig te bereiken. Een gezellige gesprek zit er altijd dik in. In het kort: leren autorijden op een fijne en educatieve manier.
Simon
Groningen
5/5
Na 16 lesuren heb ik vandaag eindexamen gedaan, door de goede begeleiding en nette auto heb ik het in 1 keer gehaald. Zeker een aanrader!
Mart
Groningen

Jouw mening telt!

Heb je ook bij ons rijles gehad? Laat weten wat jouw ervaring is door een beoordeling achter te laten. Alle beoordelingen worden geverifieerd op echtheid voordat ze gepubliceerd worden. Daarom vragen we je om ook je achternaam in te vullen. Deze wordt echter niet getoond op de website.

Jouw beoordeling

Waarom onze rijschool?

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop

Goede beoordeling

Leerlingen beoordelen
ons met een 9,2

Hoge slaagkans

Een bovengemiddeld hoog
slagingspercentage

Voor elk niveau

Ook voor rijangst, autisme,
ADHD en PDD-NOS

Waar wacht je nog op?

Maak kennis met je instructeur en onze manier van lesgeven.