Rijschool ervaringen

Slagingspercentage

Onze rijschool behoort tot een select aantal rijscholen in Groningen met een hoog slagingspercentage bij het CBR. Jaarlijks verwelkomen we tientallen leerlingen uit Groningen en omstreken. De helft van hen slaagt in één keer! Niet voor niets dat 96% van de leerlingen ons aanbeveelt bij vrienden en kennissen.

Positieve ervaringen

Ieder jaar helpen wij tientallen Groningers succesvol aan hun rijbewijs. Persoonlijke aandacht en begeleiding staan daarbij hoog in het vaandel. Dit is terug te zien in het aantal positieve ervaringen dat we krijgen van onze rijschool-leerlingen. Zij beoordelen ons gemiddeld met een score van 9,2. Bekijk alle reviews op Klantenvertellen.nl.

Reviews

5/5
Geweldige begeleiding gehad in Groningen van Carlton. Dankzij de rust en humor tijdens de lessen heb ik mijn rijbewijs snel weten te behalen.
Mayke
Groningen
5/5
Ik heb hele fijne rijlessen gehad bij Michel! Wat een top rijinstructeur. Ik zag best wel op tegen rijlessen, maar hij heeft me heel erg op mijn gemak gesteld.
Nouk
Groningen
5/5
Een uitstekende instructeur die mij het vertrouwen heeft gegeven dat ik het kan. Ik heb altijd uitgekeken naar de lessen, hoe spannend soms ook.
Lokia
Groningen
5/5
Prettige en leuke lesuren gehad, goed luisteren en opdrachten uitvoeren. Maak vooral ook gebruik van die video-instructies. Super instructeur Carlton bedankt.
Henk
Hoogezand
5/5
Veel geleerd van mijn rijleraar Michel, hij gaf altijd duidelijke instructies waardoor je goed begeleid werd tijdens de lessen. Merkte heel veel verschil bij deze rijschool en mijn vorige.
Malou
Groningen
5/5
As I'm not originally from the Netherlands, I was hesitant about obtaining a license here. However, there were no issues in our communication. Excellent for foreigners!
Peter
Groningen

Jouw mening telt!

Heb je ook bij ons rijles gehad? Laat weten wat jouw ervaring is door een beoordeling achter te laten. Alle beoordelingen worden geverifieerd op echtheid voordat ze gepubliceerd worden. Daarom vragen we je om je contactgegevens in te vullen. Deze worden echter niet getoond op de website.​

Jouw beoordeling

Waarom onze rijschool?

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop

Ervaren

Onze instructeurs hebben samen ruim 50 jaar ervaring

Hoge slaagkans

Wij hebben een bovengemiddeld hoog slagingspercentage

Faalangst

Gespecialiseerd in begeleiden bij faalangst, autisme en ADHD

Waar wacht je nog op?

Maak kennis met je instructeur en onze manier van lesgeven.