Meteen naar de inhoud

Opfriscursus autorijden Groningen

Home » Opfriscursus autorijden Groningen

Opfristraining volgen

Heb je je rijbewijs op zak, maar heb je al een tijdje niet meer auto gereden? Of voel je je niet meer vertrouwd op de weg? Kies dan voor een opfriscursus autorijden in Groningen. Je geeft aan welke handelingen en/of verkeerssituaties je lastig vindt en graag wilt oefenen. En je beslist zelf hoeveel lessen je neemt.

Door een opfriscursus autorijden krijg je je vertrouwen weer terug en geven we je nét dat ene zetje dat je nodig hebt. We leren je de juiste technieken en helpen je daarmee over de drempel(s) heen te stappen. Zo zit je met onze opfriscursus binnen de kortste leren weer vertrouwd achter het stuur en kun je snel weer genieten van het autorijden.

Waarom een opfriscursus autorijden?

Een opfriscursus is ideaal voor mensen met rijangst of weinig zelfvertrouwen. Maar er zijn nog veel meer redenen waarom een opfriscursus goed kan zijn. Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in faalangstbegeleiding en helpen je graag weer op weg. 

Voor wie?

Herken jij jezelf in een van de onderstaande situaties? Dan is een opfriscursus autorijden misschien wel iets voor jou.

Opfriscursus voor senioren

Een opfriscursus kan ook erg geschikt zijn voor senioren in Groningen. Bent u senior en merkt u dat het autorijden de laatste tijd niet meer zo soepel gaat? Overweeg dan eens om een opfristraining te volgen.

En bent u 75 jaar of ouder? Dan is het wettelijk verplicht om eens in de vijf jaar een rijvaardigheidstest af te leggen om uw rijbewijs te vernieuwen. Het is in dat geval zeker aan te raden om een opfriscursus autorijden te volgen voordat u de verplichte rijtest aflegt. Bent u op leeftijd, maar heeft u nog geen rijbewijs? Volg dan onze senioren rijles in Groningen.

Waarom onze rijopleiding?

Persoonlijke aandacht en begeleiding staat bij ons voorop

Goede beoordeling

Leerlingen beoordelen
ons met een 9,2

Hoge slaagkans

Een bovengemiddeld hoog
slagingspercentage

Voor elk niveau

Ook voor rijangst, autisme,
ADHD en PDD-NOS

Waar wacht je nog op?

Maak kennis met je instructeur en onze manier van lesgeven