Faalangst rijles Groningen

Faalangst bij rijles komt vaker voor dan je denkt. Heb jij last van rijangst en durf je niet met de auto de weg op? Of breekt het zweet je uit bij het doen van bepaalde handelingen, zoals inparkeren? Dan kun je faalangst rijles in Groningen nemen bij Rijschool Groningen. Onze instructeurs zijn gespecialiseerd in faalangstbegeleiding en helpen jou graag om van je rijangst af te komen. Zo kun jij binnenkort ook gewoon je rijbewijs halen en zonder vrees autorijden.

Faalangst rijschool Groningen

Rijschool Groningen is een rijschool voor faalangst. Naast dat we door jarenlange ervaring weten hoe het voor jou is om rijangst te hebben, zijn onze instructeurs speciaal opgeleid om mensen met faalangst te begeleiden. We hebben een speciale rijles ontwikkeld voor mensen die angst ervaren bij het autorijden.

Samen bepalen we of je in de handgeschakelde auto of automaat wilt rijden en aan welke aspecten we in de rijlessen extra aandacht besteden. We hechten daarbij veel waarde aan persoonlijke aandacht en begeleiding. Zo ga je altijd met een vertrouwd gevoel de weg op. Onze instructeurs zijn ook geschoold in het geven van rijles aan personen met autisme en ADHD.

Wanneer faalangst rijles?

Faalangst rijles is geschikt voor iedereen die zenuwachtig wordt of stress krijgt van het autorijden. Dat kan zijn omdat het nieuw voor je is, je bang bent geworden na een ongeluk of omdat je na het halen van je rijbewijs al een tijd niet meer hebt gereden. In het laatste geval kun je bij ons een opfriscursus nemen. Ook bij examenvrees ben je bij ons aan het juiste adres. Door je goed en intensief te begeleiden voordat je het rijexamen aflegt, groeit de kans aanzienlijk dat je met niet al te veel moeite slaagt. En als jij dat wilt gaat de instructeur graag met je mee in de auto tijdens het afrijden.

Herken jij jezelf in een van de onderstaande situaties? Dan is faalangst rijles misschien wel iets voor jou.

  • Ik word nerveus bij het denken aan autorijden;
  • Ik blokkeer mentaal wanneer ik in de auto rijd;
  • Ik ervaar sterke gevoelens van wanhoop bij het rijden;
  • Ik wordt onrustig en ongeconcentreerd door piekeren;
  • Ik heb weinig zelfvertrouwen en een laag zelfbeeld.