Meteen naar de inhoud
Home » Beste rijschool in Groningen

Beste rijschool in Groningen

Wat maakt een rijschool tot de beste rijschool van Groningen? Wij denken dat de beste rijschool bestaat uit deskundige instructeurs met passie voor het vak, een bovengemiddeld hoog slagingspercentage en veel tevreden leerlingen. Ben je bij ons aan het juiste adres? Wij laten het aan onze leerlingen om te zeggen of wij de beste rijschool van Groningen zijn.

Goede instructeurs

Rijschool Groningen heeft twee gemotiveerde instructeurs die samen meer dan vijftig jaar ervaring hebben. Ze beschikken ze over de nodige opleiding en certificaten en zijn op de hoogte van alle wetten en regelgeving. Onze instructeurs helpen jaarlijks honderden leerlingen succesvol aan hun rijbewijs. Ben jij de volgende?

Slagingspercentage

Volgens cijfers van het CBR ligt het gemiddelde slagingspercentage van rijscholen in Groningen 49 procent. Onze rijschool heeft met 62 procent een percentage dat hier ruim boven ligt. Bij ons heb je dus meer kans om voor je rijexamen te slagen. Dit komt mede door onze aanpak van persoonlijke aandacht en begeleiding.

Tevreden leerlingen

Meer dan de helft van de leerlingen slaagt bij ons in één keer. Dat betekent dat we voor elke leerling een goed op maat gemaakt plan hebben. Onze leerlingen zijn over het algemeen dan ook erg tevreden over onze rijlessen. Ben je benieuwd wat zij over de lessen te zeggen hebben? Bekijk de ervaringen.